Kirjaudu
Kirjaudu
Kirjaudu
Kirjaudu

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimassa alkaen: 10.01.2019

Viimeksi päivitetty: 10.01.2019

1. YLEISTÄ

Meillä on laillinen velvoitus rekisterinpitäjänä uhkapelisäännösten alaisena käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta voimme sallia peleihin osallistumisen ja tuottaa heille lisäpalveluita. Tietosuojakäytäntö selittää mitä pelaajien henkilötietoja keräämme, miksi keräämme ja kuinka käytämme niitä.

Verkkosivu www. euslot.com (”kasino”, ”verkkosivu”, ”yhtiö”, ”we”, ”meidän”) operoidaan N1 Interactive Ltd:n, yhtiön joka toimii Maltan lakien mukaan, rekisteröintinumerolla C 81457 ja rekisteröidyssä osoitteessa 206, Wisely House, Old Bakery Street, VallettaVLT1451, Malta. Euslot kasino on lisentoitu ja säännelty Maltan peliviranomaisenlisenssin mukaisesti: MGA/B2C/394/2017 (myönnetty 01/08/2018).

Rekisteröimällä verkkosivun pelitilin, annat suostumuksen tähän tietosuojakäytäntöön. Mikäli et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja ja et halua luovuttaa meille vaatimiamme henkilötietoja, älä käytä tätä sivustoa.

Ota huomioon, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja yrityksemme välillä. Me voimme tehdä muutoksia ajoittain tähän käytäntöön. Vaikka me teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinua näistä muutoksista, suosittelemme että vierailet tällä sivulla usein. Verkkosivun ja/tai sen palveluiden käyttö muodostaa suostumuksesi tietosuojakäytäntöön.

2. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkikötiedot joita me voimme pyytää käyttää ja käsitellä, sisältävät, ilman rajoituksia:

a) Kaikki meille antamamme tiedot täyttäessäsi lomakkeita rekisteröintisivuilla, sekä muut tiedot jotka olet lähettänyt verkkosivun tai sähköpostin kautta(esim. etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, sähköpostiosoite, puhelinnumero);

b) Yhteydenotot verkkosivun, sähköpostin, chatin tai muiden viestintävälineiden kautta;

c) Koko pelaajan tilin siirtohistoria, tapahtui tämä verkkosivu(i)lla tai muilla viestintätavoilla;

d) Kirjautumistiedot verkkosivuille, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijainti, selaimen/laitteen tiedot, weblogit, aktiviteettilogit ja muut liikennetiedot jotka on tallennettu järjestelmään;

e) Asiakirjat ja todisteet jotka olemme pyytäneet vahvistaaksemme tilisi, käsitelläksemme talletuksesi tai nostosi ja suorittaaksemme petoksen estämisen tarkastuksia (omasta puolestamme, tai soveltuvan toimesta). Näihin todisteisiin saattaa kuulua passikopiot, maksukuitit, pankkitositteet, jne.

f) Kyselyt tai muut asiakaspalvelun toimenpiteet joita saatamme noudattaa aika ajoin.

3. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Me käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja toimittaaksemme palveluita. Käytämme erityisesti tietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin:

a) Panostesi käsittelyyn ja siirtoihin. Näihin kuuluu luottokorttisi käyttö ja verkon maksupalvelut;

b) Tarjoten sinulle peli- ja muita palveluita joita haet verkkosivuiltamme;

c) Asiakastuen antaminen, kuten tilin perustaminen ja hallinnointi;

d) Tunnistus ja tarvittavat varmennukset;

e)Tarjoten rekisteröidyille pelaajille tietoja promootioista, tai tarjoten promootiotietoja valituilta liikekumppaneilta, tytäryhtiöiltä ja kumppaneilta (ainoastaan mikäli pelaaja on suostunut vastaanottamaan tällaista markkinointimateriaalia);

f) Ollakseen yhdenmukainen laillisten vaatimusten kanssa, mukaan lukien rahanpesu- ja terrorismin rahoitus -lait;

g) Valvoaksemme ja tutkiaksemme siirtoja estääkseemme petokset, ehtojen väärinkäytön, rahanpesun ja muut laittomat tai epäsäännölliset pelitoimet;

h) Analysoidaksemme asiakastrendejä markkinointitutkimusten avulla (näihin osallistuminen ei ole pakollista ja voit aina valita haluatko osallistua);

i) Kerätyn tiedon tutkimus ja tilastollinen analyysi.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole valinnut ettet halua vastaanottaa mainosmateriaalia, saatamme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroita, lähettääksemme sinulle tietoja koskien tuotteita, palveluita ja promootioita. Näihin saattaa kuulua tiedot tuotteista ja palveluista liikekumppaneiltamme, kuten kasinopelien toimittajilta.

Voit valita haluatko estää tällaisen markkinoinnin ja mainosmateriaalin, voit peruutta ne pelitilisi asetuksista tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse: support@euslot.com.

Lisäksi, hyväksymällä minkä hyvänsä palkinnon tai voiton kauttamme, annat lupasi nimesi ja/tai pelinimesi käytön mainonta- ja promootiotarkoituksiin ilman erillistä korvausta, ellei tätä ole kielletty laissa.

5. HENKILÖTIETOJEN HANKKIMINEN

Emme kerää henkilötietojasi ilman erillistä lupaasi. Voimme kuitenkin joskus automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja, jossa sinä olet antanut sellaisia tietoja palvelun käytön tai interaktion aikana kanssamme.

Voimme myös laillisesti hankkia tiettyjä henkilötietoja verkkotoimittajilta sekä palvelutoimittajilta, kuten petosten estämiseen erikoistuneilta yhtiöiltä. Pidätämme myös oikeuden käyttää kolmannen osapuolen toimittajia tuottamaan teknistä tukea, käsitelläksesi verkkosiirtojasi ja hankkiaksemme pelisisältöä.

Ota huomioon, että voimme saada pääsyn mihin tahansa tietoihin, jotka olet antanut näille osapuolille, palvelutoimittajille ja kolmannen osapuolen e-kauppapalveluille. Käytämme ja suojelemme näin hankittuja henkilötietoja tämän käytännön mukaisesti. Antamiasi tietoja paljastetaan kolmansille osapuolille yrityksen ulkopuolelle tämän käytännön mukaisesti ja me noudatamme kaikkia tarvittavia vaiheita takaaksemme että sopimuksemme kolmansien osapuolten toimittajien kanssa suojelee aina henkilötietojasi.

6. TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Saatamme luovuttaa meille antamiasi tietoja muille tahoille yritysrypäksessämme ja liikekumppaneillemme. Näihin kuuluu emoyhtiömme, näiden emoyhtiöt ja muut tytäryhtiöt näille, sekä muut yritykset joiden kanssa teemme liiketoimintaa ja pidämme yllä tarvittavia sopimuksia. Tietojesi käsittely voidaan siirtää yhtiölle tai muulle yhtiölle ryhmässämme, joka saattaa käyttää kolmatta osapuolta täyttääkseen tietojen käsittelyn tarpeet.

Yrityksen työntekijät, erityisesti tietosuojavaltuutettu, rahanpesua estävä toimihenkilö, maksu- ja petos-analyytikot, asiakaspalvelijat, VIP-pelaajamanagerit sekä muut valitut työntekijät, omaavat myös pääsyn henkilötietoihisi työnsä puolesta, sekä tuottaakseen sinulle apua.

Työntekijät joilla on pääsy, tai jotka käsittelevät, pelaajan henkilötietoja, ovat allekirjoittaneet yksityisyyssopimukset kunnioittaakseen pelaajien tietoja koskien pelaamista, tietosuojaa ja yksityisyyslakeja.

Jotta voimme tuottaa sinulle tehokasta palvelua, me ja/tai palvelutoimittajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä toiseen maahan Euroopan Unionissa tai Euroopan vapaakauppaalueella, sekä muille käsittelijöille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tämän vuoksi, käyttämällä tätä verkkosivua ja keskustelemalla elekronisesti kanssamme, hyväksyt ja tiedostat (toimittajien tai alihankkijoiden toimesta) tietojesi käsittelyn näissä maissa. Me käytämme aina parhaita voimiamme ja takaamme että tiejasi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. JULKAISEMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Saatamme luovuttaa henkilötietosi lain, säädöksen, lakisyytteen tai haasteen niin vaatiessa. Saatamme myös luovuttaa henkilötietosi sääntely- tai viranomaiselle mikäli uskomme että se on yrityksen, asiakkaiden tai kolmansien osapuolten laillisissa intreseissä.

Henkilötietojasi luovutetaan kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

a) Lain sitä vaatiessa;

b) If the Website needs to share data with its payment processors to facilitate payment transactions in accordance with their privacy policies. (In particular, most banking card transactions are processed by Trustly whose privacy policy applies to such transactions. Transactions may also be processed by Bambora or Paysafe );

c) Ollaksemme yhdenmukaisia laillisten ja sääntelytoimien sekä velvollisuuksien puolesta lisensoiville ja sääntelyviranomaisille, sekä toimet ja vastuut jotka olemme velkaa muille soveltuville lakisäädöksille ja muille soveltuville sääntelijöille muissa toimivalloissa;

d)Mikäli yritys uskoo että paljastaminen on tarpeen puolustaakseen yrityksen tai pelaajan turvallisuutta, muiden turvallisuutta, tutkiakseen petosta tai vastatakseen valtion pyyntöihin;

e) Mikäli markkinointipalvelun toimittajamme vaatii tietoja suorittaakseen tehtävänsä;

f) Kolmansille osapuolille, mikäli pelaaja antaa tähän luvan.

Käytämme kolmannen osapuolen tiedonkäsittelyä käsitelläksemme osaa henkilötiedoistasi puolestamme. Tällaiset palveluntoimittajat tukevat verkkosivustoa, tarjoten erityisesti hostausta ja verkkosivujen toimintaa, markkinointia, analytiikkaa, verkosivujen parantamista ja uutiskirjeiden lähettämistä. Me takaamme että henkilötietojen siirto on yhteensopiva soveltuvan tietosuojalain mukaisesesti ja että smat velvoitteet koskevat käsittelijää kuin on kerrottu soveltuvassa palvelusopimuksessa.

Verkkosivustomme saattavat myös sisältää sosiaalisen median toiminto (esim. ”jaa” tai ”tykkää” - painikkeet). Tällaiset ominaisuudet toimittaa kolmannen osapuolen alustat kuten Facebook. Kun tietoja kerätään näin, sen käsittely kuuluu soveltuvien sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytäntöön.

Lisäten yllä mainittuun, me saatamme myös julkaista henkilötietoja mikäli hankimme uusia yrityksiä. Mikäli yritys menee konkurssiin tai tekee muutoksia kuten sulautuman, toinen yritys hankkii sen kokonaan tai osittain, on hyvin todennäköistä että asiakkaiden henkilötiedot myydään tai siirretään. Me tulemme, osana käytäntöä, ilmoittamaan tällaisesta henkilötietojen siirrosta etukäteen pelaajillemme sähköpostitse.

Ota huomioon että sisältömme voi linkittää kolmansien osapuolten verkkosivustoihin toimittaakseen soveltuvia viitteitä. Emme ole vastuussa tällaisesta sisällöstä, joka saattaa sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tiedonkäsittelyn toimia.

8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kuten on mainittu käyttöehdoissamme, sekä sinä että kasino voi sulkea pelitilin koska hyvänsä. Tilin sulkemisen jälkeen pidätämme henkilötietojasi niin kauan kuin laki sitä edellyttää. Tätä tietoa käytetään ainoastaan mikäli soveltuvat viranomaiset kysyvät finanssitietoja, petos-, rahanpesu-, tai tutkimustietoja liittyen laittomaan toimintaan.

Ota huomioon että johtuen rahanpesusäädöksistä koskien lisensoitua pelaamista Euroopan Unionissa, me joudumme pidättämään pelaajan lähettämät henkilötiedot rekisteröinnin yhteydessä ja kaikki tiedot jotka ovat muodostuneet pelaajan tilin käytön aikana vähintään viiden vuoden ajan viimeisestä pelitilin toimesta. Tämän vuoksi emme tule hyväksymään tietojen poistopyyntöjä tämän ajanjakson aikana.

9. TIETOJESI TURVALLISUUS

Tunnustamme täten, että henkilötietojen kerääminen ja käsittely koskien pelitilisi hallintaa, meidät on sidottu tiukkoihin säädöksiin koskien henkilötietojesi suojaamista.

Lisäksi, me teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintamenetelmien ja soveltuvien säännösten osalta. Sillä olemme sitoutuneita tuottamaan turvallisia palveluita pelaajille, teemme järkevät suojakeinot varmistaaksemme että lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Lisäksi, me teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintamenetelmien ja soveltuvien säännösten osalta. Sillä olemme sitoutuneita tuottamaan turvallisia palveluita pelaajille, teemme järkevät suojakeinot varmistaaksemme että lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

10. YHTEYDENOTTO

Voit olla aina yhteydessä meihin koskien tätä tietojakäytäntöä, mikäli haluat:

a) Vahvistaa sinusta keräämämme henkilötietojen oikeudellisuuden;

b) Pyytää tietoja koskien henkilötietojesi käytöstä;

c) Estää tietojesi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin;

d) Päivittää tai korjata antamiasi tieoja (tällöin sinun tulee antaa riittävät todisteet näihin muutoksiin). Ota huomioon että on laitonta antaa vääriä tietoja ja on sinun vastuullasi varmistaa että meillä on oikeat tiedot liittyen sinuun.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (DPO), jonka tehtävänä on valvoa tätä yksityisyyden suojaa koskevia kysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun osoitteessa dpo@n1interactive.com.

GDPR:n artiklan 77 mukaan, sinulla on oikeus tehdä valitus koskien tietojesi käsittelyä paikalliselle viranomaiselle, omassa jäsenvaltiossasi, työpaikallasi tai paikassa jossa väitetty väärinteko on tapahtunut.

11. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Vieraillessasi verkkosivustollamme, järjestelmämme kerää sinusta tietoja, kuten selain, IP-osoite ja lähettävä verkkosivu. Näitä saatetaan käyttää yhdessä alustan toimittajien ja kumppaneiden kanssa. Saatamme saada heiltä yleistä demografista tai käyttötietoa verkkosivun vierailijoista. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja tunnistaaksemme sinua henkilökohtaisesti, ilman erillistä lupaa.

Kerätäksemme tietoja, käytämme evästeitä ja muita vastaavia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi tai laitteellesi, jota käytät vieraillessasi verkkosivuillamme. Jotkin evästeet ovat tarpeellisia verkkosivuston toiminnan kannalta; toiset parantavat verkkosivuston kokemusta ja auttavat meitä toimittamaan paremman palvelun. Käyttämämme evästeet ja niiden tarkoitukset.

Vaaditut evästeet:verkkosivujen navigointi ja perustoiminnot, esim. pääsy verkkosivuston jäsenalueille.

Toiminnalliset evästeet: sallivat meidän analysoida verkkosivuston käyttöä ja valintojasi siellä (esim. sessioavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen.

Mainosevästeet: mahdollistavat meitä valvomaan kuinka tehokasta sisältömarkkinointimme on. Nämä evästeet toimittaa kumppanimme seuratakseen verkkovierailuja ja uusien pelaajien rekisteröintiä mainonnasta. Emme jaa henkilötietojasi (kuten nimeä tai sähköpostiosoitetta) liittyville kumppaneille, ellei niitä ole kerätty suoraan verkkosivuston vierailun kautta, kuten mainosevästeistä. Vierailusi sivustolla voidaan kuitenkin linkittää henkilötietoihin jotka on kerätty muista toimittajien lähteistä. Viimeksi mainittu ulkoinen tietojen käsittelijä käyttää näitä samoja tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja.

Lisäten ylle, käytämme useita kolmannen osapuolen palvelutoimittajia, jotka asentavat evästeitä verkkosivustollemme, jotta he voivat tuottaa palveluita joita puolestaan toimitamme sinulle. Tällaisiin palveluihin kuuluu, muttei rajoitettu, auttamaan meitä parantamaan kokemustasi seuraamalla verkkosivuston aktiviteettejasi, mitaten verkkosivuston tehokkuutta ja markkinointikampanjoita.

Useimmat verkkoselaimista tukevat automaattisesti evästeitä. Mikäli haluat, voit pysäyttää osan tai kaikki evästeet tai poistaa ne mikäli olet jo muokannut selaimesi asetuksia. Emme suosittele kuitenkaan estämään tai poistamaan evästeitä, sillä tämä saattaa rajoittaa verkkosivuston käyttöä.

12. NETENTIN PELIT

Kun pelaat kasinolla Netentin pelejä, Netentin yksityisyysehdot pätevät. Nämä löytyvät täältä

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön